Ik wil patiënt worden

Op dit moment werken wij met een wachtlijst en schrijven wij stelselmatig nieuwe patiënten in. Ons zorggebied is Oud-Turnhout, alsook het klein stukje Turnhout buiten de ring dat grenst tegen Oosthoven. Wij nemen alleen nieuwe patiënten aan woonachtig binnen dit zorggebied en die geen huisarts hebben in Ravels (2380), Oud-Turnhout (2360) en Turnhout (2300).

Daarnaast geven wij voorrang aan inwoners die op dit moment geen huisarts hebben.

Bekijk ons zorggebied

Vul onderstaande gegevens in om jezelf op de wachtlijst te plaatsen.

We kunnen je niet inschrijven in onze praktijk. Wij vragen contact op te nemen met een huisarts in jouw eigen regio.

Vind je geen huisarts? Registreer je stem dan via ikvindgeenhuisarts.be, zo kaarten we het probleem aan bij beleidsvoerders. Heb je nood aan dringende medische hulp? Begeef je naar de huisartsenwachtpost of spoedgevallen.
We vinden het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van onze werking en visie alvorens in te schrijven.

Wij zijn een forfaitaire huisartenpraktijk. Dit wil zeggen dat wij enerzijds met een ander betalingssysteem werken. Wat dit precies inhoudt lees je hier.

Anderzijds kan je bij ons terecht voor huisartsenzorg, alsook voor verpleegkundige zorg zowel in als buiten de praktijk. Inschrijving in onze praktijk maakt dat je ook gebonden bent aan de zorgverleners waar wij mee samen werken. We zetten in op samenwerking in team en geloven dat we hierdoor betere kwaliteit leveren. Wanneer je contact opneemt met onze praktijk zal een inschatting gemaakt worden van je klachten en samen bekijken we wie je hiermee het beste kan verder helpen.
Je komt op de wachtlijst. Gelieve volgende gegevens in te vullen zodat we je op de wachtlijst kunnen plaatsen.
We kunnen je helaas niet inschrijven op de wachtlijst.

Vind je geen huisarts? Registreer je stem dan via ikvindgeenhuisarts.be, zo kaarten we het probleem aan bij beleidsvoerders. Heb je nood aan dringende medische hulp? Begeef je naar de huisartsenwachtpost of spoedgevallen.
Je komt op de wachtlijst maar we geven voorrang aan inwoners die geen huisarts hebben. Gelieve volgende gegevens in te vullen zodat we je op de wachtlijst kunnen plaatsen. Een aanmelding op onze wachtlijst betekent niet dat je bent ingeschreven in onze praktijk. Je kan bij ons pas terecht voor medische vragen of problemen nadat er een kennismakingsgesprek gepland is.